Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Saturday, November 01, 2014

Jururawat hot bunuh 38 pesakit digilai ramai lelaki

Daniela Poggiali yang digari, hadir ke sebutan kes selepas ditangkap kerana dituduh membunuh 38 orang pesakit, di Lugo, Itali, baru-baru ini. – AGENSI

ROM 28 Okt. - Seorang jururawat wanita di sebuah hospital Itali yang kini ditahan di lokap selepas terbabit dengan misteri pembunuhan 38 pesakit baru-baru ini, dihujani dengan surat peminat rahsia lelaki dan lamaran perkahwinan sejak beberapa hari lalu.

Mail Online melaporkan, keadaan itu berlaku gara-gara tersebarnya gambar suspek, Daniela Poggiali bergambar dengan mayat mangsa yang dibunuhnya baru-baru ini.

Jururawat yang berusia 42 tahun itu berasal dari Lugo di wilayah Emilia-Romagna di tengah Itali, ditangkap selepas pihak polis menyiasat misteri kematian seorang daripada 38 pesakit yang dibunuhnya.

Poggiali yang kini menunggu perbicaraan, ditempatkan di sebuah lokap di Forli, tengah Itali dan sejak ditangkap dia menerima banyak surat daripada peminat lelaki yang tertarik dengan rupa parasnya yang menawan.

“Sejak ditahan, tertuduh banyak menerima surat dari peminat lelaki. Kebanyakannya memuji rupanya yang cantik dan sebahagian daripada mereka mahu melamarnya,” jelas seorang pagawai polis yang enggan dikenali.

Ketua Pendakwa Raya, Alessandro Mancini berkata, pihaknya percaya Poggiali mengalami gangguan mental berdasarkan penyebaran gambar seorang daripada mangsanya yang dibunuh kejam.

Sebelum ini, jururawat itu disyaki menyuntik mangsanya Rosa Calderoni, 78, dengan menggunakan bahan kimia, kalium klorida hanya kerana sikap pesakit atau keluarga pesakit tersebut menyakitkan hatinya.

Dia ditangkap di Lugo selepas kematian mengejut Calderoni yang dimasukkan ke hospital kerana demam biasa.

Berikutan kejadian itu, po*lis Itali memperluaskan skop siasatan membabitkan kematian 38 pesakit lain kerana disyaki dibunuh jururawat it


No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...