Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Wednesday, June 26, 2013

Wartawan Malu Besar, Alat Mainan Seks Disangka CendawanPenduduk kampung dari Liucunbu, masyarakat luar bandar di barat China Xi’an, menemui mainan seks (sex toy) ketika sedang melakukan kerja menggerudi. Oleh kerana bingung dengan apa yang mereka temui, mereka pun menghubungi Xi’an TV station, yang terus menghantar wartawan wanita muda Yunfeng Ye ke lokasi kejadian.

Selepas membuat kajian, Ye pun mula mengulas dengan ayat “Kita boleh lihat ada sesuatu seperti mulut dan di sisi lain terdapat satu lubang yang menghubungkan semua jalan hingga ke hujung yang lain. Ia sangat licin dan kenyal seperti daging”. Ye mendakwa bahawa ia sejenis cendawan ‘Taisui’ yang jarang ditemui dan hanya tumbuh dalam keadaan tertentu.
Walau bagaimanapun, ramai penonton siaran itu yang telah menghubungi stesen TV Xi’an dan mengatakan bahawa misteri ‘cendawan’ itu sebenarnya mainan seks. Seorang pengguna telah menulis “Bagaimana anda tidak tahu perbezaan antara silikon dan kulat organik?” dan satu lagi menyatakan “Itu langsung tidak serupa seperti cendawan – adakah orang-orang stesen Tv ini tidak melakukan penyelidikan mereka?”

Pada hari selepas program itu disiarkan, pihak stesen Tv telah memohon maaf melalui Sina Weibo, sebuah laman web blog Cina.


~ Admin : wartawan tu tak pernah kenal kot benda ni..tu kata cendawan
siap ada payung tu,

No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...