Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Wednesday, April 23, 2014

Terkini MH370 : Tanda-Tanda Awal sebelum Kehilangan Pesawat MH370Rahsia Terbongkar! 5 Tanda-Tanda Awal sebelum Kehilangan Pesawat MH370. Insiden MH370 Teori Konspirasi dan Spekulasi.Semakin banyak Persoalan MH370 Bermain di Benak Fikirku.Insiden MH370 Teori Konspirasi dan Spekulasi

Semakin banyak Teori Konspirasi dan Spekulasi yang timbul mengenai Insiden MH370. Apa-apa pun, ini semua hanyalah mainan minda pemikiran manusia. Terpulanglah sama ada hendak percaya ataupun tidak. Sama-sama kita nilaikan pendedahan di bawah. Selamat Malam MH370.

Baru-baru ini, timbul pula dakwaan yang menggatakan kehilangan pesawat MH370 telah dinyatakan lebih awal dalam filem blockbuster Hollywood, Man of Steel. Salah satu babak dalam filem Man of Steel, memaparkan nombor 370 secara jelas di atas sebuah kenderaan panjang (kalau tak silap bas atau kontena).


Jika dilihat dengan teliti, tertulisnya:

M.I.A 6 - 370

Apa maksudnya? Adakah maksudnya seperti di bawah ini?

MIA = Missing In Action

MIA = Malaysia International Airport

Manakala nombor 6 jika dikira secara abjad adalah sama kedudukan dengan huruf F yang membawa maksud kepada Flight.

6 = F (Flight)

Tetapi menurut pakar matematik yang tidak tahu sama ada dia bertauliah ataupun tidak, mengikut kiraannya, CIA terlibat dalam perancangan menghilangkan pesawat MH370 seperti berikut :


Okay, itu pendedahan yang pertama. Yang kedua pula, dalam filem tersebut, superman ada menyebut Lautan Hindi. Demi Masa! MH370 Boeing 777, teruskan usaha.
"If I don't stop that machine over the Indian Ocean"

Kebetulan?
24 Mac lalu Perdana Menteri, Datuk Seri Najib mengumumkan pesawat MH370 berakhir di selatan Lautan Hindi. Pengumuman ini dibuat berdasarkan data-data kukuh yang diberikan oleh INMARSAT.


Pelik kan?
Salah satu babak dalam filem Mission Impossible III 2006 juga ada memaparkan logo Malaysia Airlines secara horizontal dalam keadaan yang musnah akibat letupan di China.

Logo yang sama juga muncul di filem Transformers - Revenge of the Fallen pada tahun 2009 juga di China.Kebetulan kah ini? Seperti telah dirancang sejak 2006 lagi. Anda nilaikanlah sendiri.. tak perlu percaya, cukuplah sekadar membaca info untuk hari ini. Rahsia Terbongkar! 5 Tanda-Tanda Awal sebelum Kehilangan Pesawat MH370. Insiden MH370 Teori Konspirasi dan Spekulasi. Hanya Doa untuk mangsa MH370 Malaysia Airlines mampu dipohon.

~ sumber & kredit

No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...