Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Thursday, April 18, 2013

Khidmat Amal : Mohon Kawan-Kawan Blogger Bantu Share

Money2gold saya tersentap dan terpanggil nak buat khidmat amal mohon kawan-kawan blogger bantu share dlm post anda hari ini

as'salam ..!...!.. Buat semua yang berhati mulia .. kasihanilah keluarga ini .. ayah merayu dari kalangan kite, menderma sebanyak RM10.00 paling kurang (jika lebih lagi baik) hanya bagai harga sebungkus Rokok .. :


[Minta Bantuan]

"Assalammualaikum semua.. Saya Ustaz Azmi Bin Nordin dari Taman Tenaga Cheras,Kuala Lumpur mohon jasa baik dari semua untuk memberi sedikit sumbangan yang termampu untuk abang kandung saya Mohd Norizan bin Nordin yang baru sahaja mengalami kemalangan & nahas jalan raya.

abang saya cedera parah di tempurung lutut. Isterinya pun cedera di tempurung lutut juga ..2 orang anak yang masih kecil cedera parah di kepala. Anaknya yg sulung yang berusia 10 tahun terkoyak isi di dahi( parah) manakala anaknya yang bongsu berumur 5 bulan 10 hari juga terkoyak isi pada bahagian belakang kepala sehingga menampakkan tengkorak kepala.(Sangat menyedihkan)..


Kedua-dua orang anaknya akan menjalani pembedahan plastik esok untuk menampalkan isi paha mereka pada bahagian yang telah terkoyak. Semestinya kos perubatan yang akan di tanggung untuk pembiayaan hospital terlalu tinggi untuk rawatan ini.

Sekarang mereka semua berada di Unit Kaji Saraf Hospital Kuala Lumpur Wad 5A. Baru2 ni jugak, abang kandung saya ni telah kehilangan anak perempuannya yang berusia 2 tahun 9 bulan yang telah kembali ke rahmatullah akibat kanser mata dan kanser otak.

Saya mohon bantuan sesiapa yang sudi meringkan beban agar dapat membantu semampu yang mungkin untuk meringankan beban abang kandung saya yang hanya bekerja di Marry Brown.

Kepada yang sudi membantu, diucapkan jutaan terima kasih. Hanya Allah yang mampu membalasnya. Jika yang ada kelapangan bolehlah melawat mereka di Hospital .

Hubungi saya di talian untuk sebarang persoalan atau kesahihan:

0136133696 atau 0149704619 Ustaz Azmi Bin Nordin

Jika ingin membantu meringankan beban boleh bankingkan ke :

No Akauan Maybank
Mohd Norizan bin Nordin:
152152014007

Maybank
Mohd Norazmi bin Nordin
164137482590
p/s: Kalau tak dapat nak beri sumbangan, mohon kawan-kawan share ya

No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...