Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Thursday, December 08, 2016

Sabun Sado jadi kegilaan kaum lelakiPengasas, Yasmeen Yusof.

KUALA LUMPUR - Fenomena produk penjagaan lelaki, Sabun Sado jelas terbukti apabila ia berjaya dijual lebih 60,000 unit sejak diperkenalkan pada April lalu.

Pengasasnya, Yasmeen Yusof berkata, permintaan tinggi itu dijangka berterusan sehingga akhir tahun ini dengan jangkaan jualan melebihi 70,000 unit.

Beliau berkata, kejayaan produk pencuci alat sulit lelaki itu berikutan kajian yang dibuat pada tahun lalu selama beberapa bulan bagi mencari jalan penyelesaian buat kaum Adam.

“Kaum lelaki ini sebenarnya tidak sangat mementingkan penjagaan alat sulit dan kawasan sekitar serta sering mengambil mudah hal kebersihan. Jadi Sabun Sado dihasilkan khusus untuk mereka menjaga kesihatan selain produk itu dapat membantu menambahkan kekuatan alat sulit,” katanya kepada MalaysiaGazette, baru-baru ini.

Yasmeen berkata, Sabun Sado adalah produk dalam bentuk sabun buku yang diformulasi dengan ramuan utama seperti pati buah Kegilia Africana, pati akar Pueraria Mirifica, pati gambir Sarawak dan bahan-bahan unik lain bermutu dan selamat.

Jelasnya, ia boleh digunakan membersih alat sulit dan celahan kangkang yang adakalanya berkerak, berdaki dan hitam .

“Bagi kaum lelaki yang sudah berumahtangga, Sabun Sado juga mampu membantu membesarkan alat sulit dan dan tahan lama semasa hubungan intim. Ini kerana ia juga berfungsi memantap dan menyegarkan alat sulit sepanjang masa. Lebih istimewa, sabun ini boleh menghasilkan wangian yang sangat memukau sekaligus memberi keselesaan kepada golongan isteri,” katanya.

Jelas Yasmen, buih Sabun Sado dirumuskan dengan khasiat yang kulit sentiasa menjadi lembap dan tidak kering serta saiz yang kecil menjadikan ia mudah untuk dibawa kemana-mana.

Katanya lagi, Sabun Sado dijamin halal dan disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan.

Ujarnya, menerusi perniagaannya, Meen Power Enterprise telah melantik Dewamor Sdn. Bhd. sebagai wakil pengedar tunggal untuk menguruskan penjualan Sabun.

Pihaknya kini mengalu-alukan orang ramai yang ingin menambah pendapatan sampingan dengan menjadi stokis, ejen atau dropship.

Sabun Sado dijual pada harga RM39.90.

Orang ramai yang berminat mendapat produk ini boleh melayari laman sosial Facebook Sabun Sado.
http://malaysiagazette.com/ms/seni-h...an-kaum-lelaki

No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...