Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Thursday, March 21, 2013

Persundalan Alaf Baru Di Malaysia

Mut'ah hari ini telah dihidupkan semula, tetapi dalam bentuk yang keji dan tidak adil. Ia lebih menyerupai pelacuran zaman moden di mana seorang lelaki boleh membayar untuk menjadi suami kepada seseorang wanita selama 15 minit, 15 hari, 15 minggu, 15 bulan, atau 15 tahun ... mengikut kehendak lelaki itu.

Sekiranya wanita yang menjadi isteri kontrak itu cantik, muda dan menyelerakan nafsu, maka lelaki yang mengahwininya akan mengambil masa yang lama untuk menceraikannya dan termaktub dalam kontrak.

Setelah wanita itu lusuh dan tidak lagi menarik perceraian akan pasti berlaku mengikut syarat kontrak. Lelaki akan bebas daripada sebarang tanggungjawab terhadap wanita.

Kontrak yang lebih pendek iaitu satu jam , dua jam dan satu hari tidak ubah seperti melanggan pelacur di cow kit, bukit bintang dan siam. Teringat pula kes gadis johor ini mencari pelanggan di facebook. RM 300 sejam mau ka? Lu order kalu dosa sendiri tanggung. wakaka!

Apa bezanya gadis itu dengan gadis mutaah? Gadis mutaah juga menerima bayaran untuk dikahwini selama tempoh dan ganjaran yang dipersetujui bersama. Gadis johor itu juga demikian. Bezanya gadis itu tidak melangsungkan akad nikah.Tanpa kadi dan wali.

Bagi yang suka bertukar-tukar pasangan, mutaah memang elok diamalkan tetapi adakah itu yang diunjurkan oleh Islam? Adalah mustahil perkara buruk seperti itu dihalalkan oleh Islam.` KREDIT n SUMBER

No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...