Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Sunday, February 17, 2013

Kejam.Maid Indon lambung dan campak bayi.BERITA PANAS TV9 15 Feb 2013!!!Orang Indonesia selalu kata pembantu rumah dorang akan kena dera kalau kerja di Malaysia.., tapi dorang tahu ke bahawa maid Indon banyak yang dera bayi di negara ni?

Cuba kalau perkara ni dilakukan oleh orang Malaysia kepada anak-anak dorang.., maunya bergegar Kedutaan Malaysia di Jakarta tu dorang goncang sambil berdemonstrasi beb..

Apalah salah budak tu sampai dilambung macam tu rupa? Maid Indon tu ada masalah mental atau memang sengaja nak lepaskan geram pada bayi yang tak berdosa tu?

Gua pun heran dengan perangai pembantu rumah Indonesia ni.. Sekarang ni dorang demand macam-macam untuk datang kerja kat sini.., tapi bila dah ditunaikan, buat hal pulak sampai kepala kita dorang nak pijak..

Yang golongan pemimpin diatas pulak asyik tunduk kepada tuntutan yang diadakan untuk pekerja dari indonesia. Seharusnya kita perlu satu pulangan atau jaminan yang baik dari kerajaan indonesia terhadap servis yang bakal diterima rakyat Malaysia.

Kalau gua jadi Menteri terbabit, dah lama gua hentikan import Maid Indon ni semua.. Banyak lagi Maid dari negara lain yang tunggu peluang je nak kerja di Malaysia.. Apa nak heran!!


~ SUMBER VIDEO

1 comment:

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...