Nuffnang Adds

ADVERTSLET

Easy Money

Ruang Iklan Sewa

Ruang Iklan Sewa

WELCOME

Selamat Datang Ke Blog Macam Macam Ada...

Di Sini macma-macam Ada..

~ Nak Ilmu..Nak info...

~Nak buat Duit.....

kita Akan kongsi kan Di Sini !

~ Risiko Rendah Pulangan Tinggi~
~
~$$$$$$BLOG BUAT DUIT$$$$$$$~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GuaBlog.com

Welcome marque

~WELCOME~SELAMAT DATANG~Thank You For VisiT~Terima Kasih

Ruang Iklan utk disewa

Ruang Iklan utk disewa

Promosi Terbaru!!!!! Sila KLIK!!!

Friday, February 21, 2014

Gan bakal milik TRW


Kuala Lumpur: Hajat Kelantan sebelum ini yang kempunan mendapatkan sentuhan pemain kacukan Australia dan Malaysia, Brendan Gan, bakal menjadi kenyataan apabila jendela perpindahan pemain Liga Malaysia (Liga-M) dibuka sebulan, bermula 23 Mac nanti.
Penasihat Persatuan Bolasepak Kelantan (KAFA) Tan Sri Annuar Musa berkata, segala urusan dokumentasi pendaftaran Brendan Gan hampir selesai dan pihaknya hanya menunggu tarikh jendela perpindahan itu dibuka Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM).

“Segala urusan untuk membolehkannya memiliki pasport Malaysia termasuklah temu duga serta perkara berkaitan, mengikut seperti yang dirancang. Brendan akan memperoleh pasport Malaysia bulan ini dan pendaftaran dengan FAM akan dilakukan pada tingkat perpindahan kedua nanti. “Apa yang FAM mahukan kita sudah lakukan. Saya harap semuanya dapat diselesaikan dan tidak lagi timbul apa-apa kerumitan selepas ini,” katanya ketika ditemui Stadium Majlis Perbandaran Selayang pada aksi suku akhir Piala FA, malam kelmarin.
Brendan sebelum ini dihalang FAM daripada didaftarkan sebagai pemain tempatan The Red Warriors (TRW) kerana pihak Jawatankuasa Status FAM lebih memilih taraf kewarganegaraan seseorang pemain berbanding taraf kerakyatan, Disember lalu.

Pemain memulakan karier senior bersama Sutherland Sharks, diikuti Sydney FC untuk tempoh empat tahun dan kemudian menyertai Bonnyrigg White Eagles pada saingan 2011 hingga 2012 sebelum berpindah ke Sabah.
Foto
Brendan Gan

No comments:

Post a Comment

~Apa2 Komen2 Anda Akan Di Baca, Akan Dilayan Mungkin juga Di KICK " Jadi Sendiri tanggung laa..

wangmaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...